certifikáty
certifikáty

Ako dať svetu vedieť o vašich novo získaných vedomostiach?

25. 5. 2022

Úspešne ste absolvovali kurz, obdržali ste certifikát a premýšľate, čo ďalej? Určite máte z absolvovania kurzu radosť. Nehanbite sa túto radosť zdieľať a dajte svetu vedieť o vašich novo nadobudnutých vedomostiach! V dnešnej dobe je potrebné, aby o vás ľudia vedeli. Máte hneď niekoľko možností.

Doplňte si absolvovaný kurz do životopisu

Nezabudnite si aktualizovať životopis. Popíšte, čo ste sa vďaka kurzu naučili a ako môžu byť vaše nové zručnosti a skúsenosti pre potenciálneho zamestnávateľa užitočné.

Pridajte si certifikát do vášho profilu na LinkedIn

Máte na LinkedIn vyplnené vaše zamestnanie a vzdelanie? A vedeli ste, že môžete mať na profile vystavené aj získané certifikáty a licencie? Je to jednoduché, na vašom profesijnom profile nájdete záložku „Licencia a certifikácia“. Následne kliknete na tlačidlo „+“ a vyplníte názov kurzu/certifikácie, vydavateľa, dátum vydania a nezabudnite pridať odkaz na certifikát. Certifikát musí byť dostupný on-line. Odporúčame certifikát nahrať na váš osobný cloud.

Zdieľajte certifikát ako príspevok na LinkedIn

LinkedIn ako profesijná sieť umožňuje aj zdieľanie dokumentov vo formáte pdf. Môžete jednoducho napísať nový príspevok, pochváliť sa svetu, čo nové ste sa naučili a pripojiť certifikát ako prílohu. Potom si už len dajte pozor, aby ste sa poďakovali za všetky gratulácie 😁.

Nechajte si certifikát zarámovať

Pokiaľ máte svoju kanceláriu, tak určite odporúčame certifikát nechať zarámovať vystaviť na stenu. Nielen, že vám bude robiť radosť, ale určite zaujme aj obchodných partnerov, ktorí vás navštívia.

Všetky naše tipy platia samozrejme pre akúkoľvek certifikáciu alebo kurz, ktorý ste v minulosti absolvovali. Pokiaľ budete zdieľať certifikát z nášho kurzu, tak budeme radi, keď nás označíte ako @EDU Trainings.

Podobné články